IMG-3418_edited.jpg

Of het nu is ondergedompeld in de ogen van mijn wederhelft die me vervoert en inspireert, op de top van met sneeuw bedekte bergen die grote bochten maken, geslagen door de golven en de wind tijdens het surfen of zelfs voor een wit canvas waarop ik me uitdruk en mijn batterijen oplaadt, heb ik de kans om me levend en vrij te voelen om mezelf in verschillende vormen uit te drukken.

IMG-3418.jpg

Jack's Shades 

Ik ben onlangs vijftig geworden en ondanks al die jaren ben ik nog steeds niet in staat om oud te worden zoals iedereen. Verstokte sportman, ondernemer op vele gebieden, in een voortdurende zoektocht om me levend te voelen, ik ben altijd waanzinnig verliefd geweest op het leven met de vitale behoefte om te worden gekruist door de emoties die ik opwek, maar ook door degenen die ik ben.

IMG-3417_edited.jpg

kunstgalerij

Dus waarom schilderen, waarom heb je ervoor gekozen om laat te schilderen? is daar een reden voor... de enige die in me opkomt is dat het een versneller is van emotie en welzijn, gevolgd door delen met degenen voor wie ik schilder.

Jack

  • op aanvraag van uw geliefde, auto, item, noem maar op schilderij op maat

  • Reken op minimum 1 maand leveringstijd