reginald-kruger-reginaldart-1_orig.jpg

Mijn hele leven maak ik tekeningen, schilderijen en andere kunstwerken. Vanaf mijn 16 de ben ik begonnen met het ontwerpen van logo's, huisstijlen, brochures en later websites als toegepast kunstenaar en grafisch ontwerper.

Vanuit mijn studentenhuis ben ik mijn eigen reclamebureau begonnen dat al snel uitgroeide tot een bloeiend bedrijf van 18 medewerkers.

Nadat we in 2009 failliet gingen met Fitting Image ben ik begonnen met het maken van speciale kunstwerken voor klanten en exposeren van mijn werken op auto-evenementen zoals Techno Classica Essen, RetroMobile Paris en Amelia Island.

 

De kunstwerken kunnen op maat op vraag van klant gemaakt worden met hun eigen favoriete wagen.

R. Kruger

Als kleine jongen werd ik verliefd op de 911 en wou ik de directeur worden van de Porsche fabriek. Nu maak ik kunstwerken met Porsche’s, Lamborghini's, Bugatti's, Ferrari's en andere merken. Voor mij is het een droom die uitkomt!

 

Op 18-jarige leeftijd wilde ik nog directeur van de Porsche-fabriek worden en ben daarom mijn studie werktuigbouwkunde en strategische marketing gaan studeren aan de Universiteit  te Twente. In die tijd heb ik vaak de fabriek in Stuttgart bezocht en een aantal projecten uitgevoerd om de productiesystemen van hun Kan-Ban-systeem te optimaliseren.

 

img-20160420-115757_3_orig.jpg
reginaldart-caution-hot-rear_2.png