van Apple Art

knokkegallery-nitraart-belgie.jpeg

Met zijn ervaring, artistiek inzicht en passie voor kunst begon hij na te denken over ontwerpen voor kunstwerken. Hij combineert zijn fantasie met de artistieke sfeer waarin hij de laatste jaren leefde. Er was geen grens tussen werk en vrije tijd en hij begon zich op te bouwen naar onbeperkte manieren van digitale mix-media kunst. Na zijn eerste lancering in 2017 maakte hij drie series limited editions die in een mum van tijd uitverkocht waren.

IMG_0555.jpg

Diederik van Apple is geboren en getogen in Leiden, Nederland in 1985. In zijn jeugd visualiseerde hij altijd het grotere geheel. Er was geen lijn tussen fantasie en werkelijkheid. Hij was verslaafd aan Walt Disney-boeken en legendarische films als The Godfather, Scarface, Pulp Fiction en Boondock Saints. Hij hield ervan om alles te bekijken, lezen en volledig opgaan in de verhalen, alsof hij zelf deel uitmaakt van het stuk.

In 2003 begon hij aan zijn studie Rechten maar na twee jaar kwam hij erachter dat hij zijn creativiteit niet kwijt kon in deze studie en besloot te stoppen. In 2005 begon hij als kunstvertegenwoordiger in een kunstgalerie in Amsterdam. In die jaren reisde hij de wereld rond om deel te nemen aan tentoonstellingen en kunstbeurzen voor de Art Gallery en vond zijn passie.

kunstgalerij

kunstgalerij-knokke-kunst.jpeg

Dit was het begin van Van Apple’s kunstwerken en zijn carrière. Hij nam de tijd voor 6 maanden en bracht geweldige nieuwe series kunstwerken uit; Mr. Satoshi, Golden Tweety, geliefd bij Daffy en Mickey Who. Na zijn laatste releases besloot hij dieper in de creatieve vibes te duiken en nam een enkele vlucht naar Ibiza. Het meest artistieke eiland ter wereld was een groot succes en regelmatig komen er nieuwe dingen bij. Op dit moment zijn zijn kunstwerken wereldwijd erg populair bij kunstliefhebbers en zijn investeerders geïntrigeerd door zijn stijl.